ekte italiensk lidenskap

Bak hver trattoria ligger det mye lidenskap og kjærlighet. Men det er kjøkkenet i verdensklasse som gjør Trattoria Crudo unik. Bak kokende gryter med hjemmelaget pasta og fresende panner med friske grønnsaker sørger kjøkkensjefen Francesco for at alle rettene som serveres er av ypperste kvalitet. Francesco konkurrerer på verdensmesterskap i italiensk kokkekunst, og har blant annet rodd i land 3. plass for sin pizza margherita, som du finner på menyen. Det er ikke hver dag du kan smake (nesten) verdens beste pizza fra en vaskeekte italiensk chef!

Kjøkkenet viderefører italienske tradisjoner overført gjennom generasjoner. Hver rett hyller de rike tradisjonene innen italiensk matlaging og bruker kun de friskeste og kvalitetssikrede råvarene, slik at du som gjest er garantert en autentisk smak av Italia hver gang du besøker oss.

Vi ønsker at hvert besøk skal føles som en reise. Buon appetito!

Pizza i verdensklasse

Vår kjøkkensjef Francesco De Palma er en høyt dekorert kokk fra Corleto Perticara, sør for pizzaens hovedstad, Napoli. Han har flere podium fra verdensmesterskapet pizza, hvor han senest i 2022 vant 3. plass for sin Margherita (som vi har på menyen!). Selv om Francesco er en utmerket pizzaiolo, kan han mer. I 2023 vant han nemlig også en 3. plass i verdensmesterskapet i Risotto med sin King Crab Risotto.

Du er med andre ord i gode hender som gjest hos oss i Trattoria Crudo!

Se deg rundt

Ta en virtuell rundtur i våre lokaler her.

NYHETSBREV

Bli den første til å motta spennende nyheter og tilbud fra Fursetgruppens restauranter. Les mer her.
Du kan til en hver tid melde deg av ved å sende “MATLYST STOPP” til 2090 eller klikke linken i nyhetsbrevet.