Vi holder åpent på 17. mai!
Reserver bord til deg og dine nå! Vi inviterer til feiring av Norges nasjonaldag her hos oss! Dørene åpner 12.00 og vi holder åpent til 20.00(siste seating kl 18.00) Vi har satt sammen en egen meny for nasjonaldagen, se den lenger ned.
Vi holder også vår uteservering åpen på nasjonaldagen. (Dette er væravhengig) Det er dessverre ikke mulig å reservere bord på uteserveringen.
17. mai meny
Truffle chips
Patatine al Tartufo
Trøffelchips
Truffle chips
39,-
Roasted almonds
Mandorle Tostate
Ristete mandler
Roasted almonds
(almonds)
39,-
Green olives
Olive Verdi
Grønne oliven
Green olives
59,-
Marinated artichoke hearts
Cuori Di Carciofi Marinati
Marinerte artisjokkhjerter
Marinated artichoke hearts
59,-
Sourdough focaccia
Focaccia
Surdeigsfoccacia
Sourdough focaccia
(wheat)
65,-
Beef carpaccio with rocket salat, semi dried tomatoes, 30 month aged parmesan and citronette
Carpaccio di Vitello
Oksecarpaccio med ruccola, semitørkede tomater, 30 måneder lagret parmesan og sitronette
Beef carpaccio with rocket salat, semi dried tomatoes, 30 month aged parmesan and citronette
(milk, sulfits)
225,-
Burrata and tomato, pesto alla Genovese
Caprese con Burrata
Burrata og tomat, pesto alla Genovese
Burrata and tomato, pesto alla Genovese
(milk, nuts, sulfits)
215,-
Whipped ricotta on grilled sourdough bread, marinated tomatoes and garlic
Pomodoro e Ricotta Bruschetta
Pisket ricotta på grillet surdeigsbrød, marinerte tomater og hvitløk
Whipped ricotta on grilled sourdough bread, marinated tomatoes and garlic
(wheat, milk, sulfits)
85,-
Utvalg av italienske charkuterier og oster, pisket ricotta med sitron, focaccia og grillede grønnsaker
Salumi e Formaggi
(minimum 2 persons)
Utvalg av italienske charkuterier og oster, pisket ricotta med sitron, focaccia og grillede grønnsaker
Selection of italian cured meats and cheese, whipped ricotta with lemon, focaccia and grilled vegetables
(wheat, milk, sulfits)
195,- per person
Tagliatelle of durum wheat, Ragù Toscano, and parmesan
Tagliatelle con Ragù Toscano
Tagliatelle av durumhvete, Ragù Toscano, og parmesan
Tagliatelle of durum wheat, Ragù Toscano, and parmesan
(egg, gluten, sulfites, celery)
205,-
Grillet entrecôte servert på rucola-brød salat med cherrytomater, rødløk, pinjekjerner, grillet sitron, og olivenolje
Tagliata alla Crudo con Panzanella Croccante
(Signature dish)
Grillet entrecôte servert på rucola-brød salat med cherrytomater, rødløk, pinjekjerner, grillet sitron, og olivenolje
Roasted Entrecôte served on arugula-bread salad with cherry tomatoes, red onion, pine nuts, grilled lemon, and olive oil
(wheat, pine nuts, sulfites)
395,-
Alle våre pizzaer fra menyen
All our pizzas from the menu
Dessert
Ladyfinger biscuits, coffee, mascarpone cream, Marsala and cocoa powder
Tiramisù
Fingerkjeks, kaffe, mascarponekrem, Marsala og kakao
Ladyfinger biscuits, coffee, mascarpone cream, Marsala and cocoa powder
(egg, milk, sulfites, wheat)
135,-
Vanilla Gelato with fresh Strawberries
Gelato alla vaniglia con fragole fresche
Vaniljeis med ferske jordbær
Vanilla Gelato with fresh Strawberries
(milk)
135,-